Başakşehir'dan Niğde'a araç transferi için 770 km'lik bir güzergâh planlıyoruz. Sürücü ve araç tipine göre yolculuk yaklaşık 11-12 saat; teslimat genellikle 1-2 gün içinde tamamlanıyor.
Rota Marmara Bölgesi'nden (34 İstanbul) İç Anadolu Bölgesi'ne (51 Niğde) uzanıyor. Bölgeler arası uzun mesafe taşımalarda tek araç için çekici, birden fazla araç için çoklu taşıyıcı kullanıyoruz.
Başakşehir çıkışlı transferlerde aracı yerinden teslim alıyoruz; Antalya merkezimize dönüş gerekmiyor. Yükleme ve teslimat noktaları doğrudan sizin adreslerinizdir.
Aracınız çalışmıyor olsa bile sorun değil; vinçli çekicilerimiz aracı yerinden yükler. Taşıma boyunca araç sigorta kapsamındadır ve teslimatta tutanakla birlikte teslim edilir.
Aracınızı Niğde'dan Başakşehir'a taşıtmak istiyorsanız Niğde - Başakşehir oto çekici sayfamızı inceleyebilirsiniz. Her iki yönde de kapıdan kapıya sigortalı transfer yapıyoruz.
Başakşehir'dan Türkiye'nin 81 iline araç transferi yapıyoruz. Tüm rotalar ve fiyat bilgisi için Başakşehir şehirler arası oto çekici sayfasına göz atabilirsiniz. Süreç, fiyat mantığı ve sigorta kapsamı için şehirler arası oto çekici rehberimize bakın.
Başakşehir - Niğde arası karayolu mesafesi yaklaşık 770 km; yolculuk yaklaşık 11-12 saat sürüyor. Teslimat genellikle 1-2 gün içinde tamamlanır. Aracınız teslim alındığı andan itibaren süreç boyunca size bilgi veririz.
Başakşehir - Niğde transferi fiyatı; çekiş mesafesi (bu rota için yaklaşık 770 km), araç tipi (otomobil, SUV, ticari araç vb.), aracın çalışır/çalışmaz durumda olması ve hizmet süresine göre belirlenir. Net fiyat için çekici fiyatı hesaplama aracımızı kullanabilir veya (0541) 724 724 4 numaradan bize ulaşabilirsiniz.
Evet. Aracınızı Başakşehir'de belirttiğiniz adresten teslim alıp Niğde'de belirttiğiniz adrese teslim ediyoruz. Terminal, otopark ya da aktarma noktası yok; tüm süreç sigorta güvencesi altında.
Evet. Başakşehir - Niğde rotasında taşınan tüm araçlar, teslim alındıkları andan hedef adrese ulaşana kadar sigorta kapsamındadır. Taşıma sırasında oluşabilecek hasarlar tarafımızdan karşılanır.