Kütahya'dan Lice'a araç transferi için 1180 km'lik bir güzergâh planlıyoruz. Sürücü ve araç tipine göre yolculuk yaklaşık 16-18 saat; teslimat genellikle 2-3 gün içinde tamamlanıyor.
Rota Ege Bölgesi'nden (43 Kütahya) Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne (21 Diyarbakır) uzanıyor. Bölgeler arası uzun mesafe taşımalarda tek araç için çekici, birden fazla araç için çoklu taşıyıcı kullanıyoruz.
Merkezimiz Antalya'da; Kütahya bölgesindeki taleplere en yakın ekibimizi yönlendiriyoruz. Çekici sayımız sayesinde Kütahya çıkışlı transferler için ayrı bir bekleme süresi oluşmuyor.
Tek araç için kapalı veya açık kasa çekici, iki ve daha fazla araç için çoklu araç taşıyıcı seçeneğimiz var. Sıfır araç, hasarlı araç, motosiklet ve karavan aynı rotada taşınabiliyor.
Aracınızı Lice'dan Kütahya'a taşıtmak istiyorsanız Lice - Kütahya oto çekici sayfamızı inceleyebilirsiniz. Her iki yönde de kapıdan kapıya sigortalı transfer yapıyoruz.
Kütahya'dan Türkiye'nin 81 iline araç transferi yapıyoruz. Tüm rotalar ve fiyat bilgisi için Kütahya şehirler arası oto çekici sayfasına göz atabilirsiniz. Süreç, fiyat mantığı ve sigorta kapsamı için şehirler arası oto çekici rehberimize bakın.
Kütahya - Lice arası karayolu mesafesi yaklaşık 1180 km; yolculuk yaklaşık 16-18 saat sürüyor. Teslimat genellikle 2-3 gün içinde tamamlanır. Aracınız teslim alındığı andan itibaren süreç boyunca size bilgi veririz.
Kütahya - Lice transferi fiyatı; çekiş mesafesi (bu rota için yaklaşık 1180 km), araç tipi (otomobil, SUV, ticari araç vb.), aracın çalışır/çalışmaz durumda olması ve hizmet süresine göre belirlenir. Net fiyat için çekici fiyatı hesaplama aracımızı kullanabilir veya (0541) 724 724 4 numaradan bize ulaşabilirsiniz.
Evet. Aracınızı Kütahya'da belirttiğiniz adresten teslim alıp Lice'de belirttiğiniz adrese teslim ediyoruz. Terminal, otopark ya da aktarma noktası yok; tüm süreç sigorta güvencesi altında.
Evet. Kütahya - Lice rotasında taşınan tüm araçlar, teslim alındıkları andan hedef adrese ulaşana kadar sigorta kapsamındadır. Taşıma sırasında oluşabilecek hasarlar tarafımızdan karşılanır.